E-mail en post

U kunt ons bereiken op info [at] camras [punt] nl .

Geef in uw e-mail ook:

  1. Uw naam.
  2. Eventueel het nummer van uw telefoon en/of mobiele.
  3. Plaats in de onderwerpregel van de e-mail de tekst “CAMRAS INFO {uw naam}“.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Rondleidingen of informatie over rondleidingen vraagt u aan bij Rondleidingen.

Wilt u ons bereiken per post? Stuur uw brief naar:

Stichting C.A. Muller Radioastronomie Station
Oude Hoogeveensedijk 4
7991 PD Dwingeloo

Adres en route

Stichting C.A. Muller Radioastronomie Station
Oude Hoogeveensedijk 4
7991 PD  Dwingeloo

Locatie

De Dwingeloo Radiotelescoop staat in een storingsvrije zone in het Nationaal Park Dwingelderveld bij de ASTRON/JIVE gebouwen aan de Oude Hoogeveensedijk 4 in Dwingeloo.
Mobiele telefoons moeten in de storingsvrije zone uitgeschakeld of in vliegtuigstand. Neem ’s avonds voor het gemak een zaklantaarn mee.

Per fiets

De Dwingeloo Radiotelescoop ligt 4 km van Dwingeloo en 2 km van het buurtschap Lhee en is uitstekend met de fiets te bereiken. De radiotelescoop staat aangegeven op ANWB-paddenstoelen in de buurt. Ook kunt u de borden richting ASTRON/JIVE volgen. De telescoop ligt bij fietsknooppunt 83.

Per openbaar vervoer

Op werkdagen is de dichtstbijzijnde bushalte de Oosteresweg in Lhee (Dwingeloo). Op andere dagen maakt u gebruik van een belbus en is de dichtstbijzijnde bushalte De Noordster in Dwingeloo. Vanaf beide haltes is het circa 2 km lopen naar de telescoop. Raadpleeg voor actuele informatie 9292.nl .

Per auto

Stel uw navigatie in op Oude Hoogeveensedijk 4, Dwingeloo, of volg vanaf Dwingeloo de borden ASTRON/JIVE. U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer net buiten de storingsvrije zone. Vanaf daar is het circa 1 km lopen naar de telescoop.

Looproute vanaf de parkeerplaats van Staatsbosbeheer

Volg vanaf de parkeerplaats de Oude Hoogeveensedijk. Na 600 meter ziet u rechts de parkeerplaats van ASTRON/JIVE. Loop deze parkeerplaats voorbij, tot u na 150 meter op het kruispunt met een fietspad komt. Ga hier rechtsaf naar de radiotelescoop. De telescoop is na 200 meter rechts.

Kaart

Bankrekening

De bankrekening van CAMRAS is NL60 RABO 0174 3757 78 t.n.v. Stichting CAMRAS te Dwingeloo.